Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ελληνικός λαός δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος !

Του Κώστα Γιαννιώτη

Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα από τους περίφημους «εταίρους». Έπρεπε όμως να υποστούμε κι αυτό. Τον υπέρτατο εξευτελισμό . Να αφήσουν ένα ακόμα αποτύπωμά τους πάνω στο καταρρακωμένο κορμί της πατρίδας μας. Να αφήσουν μια ακόμα ροχάλα τους πάνω στο καταματωμένο πρόσωπο αυτού του λαού.

Απαντώντας, η COMMISSION ,σε σχετική ερώτηση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους είπε ότι οι λαοί των χωρών που βρίσκονται κάτω από την μπότα της επιτήρησης και των μνημονίων  – άρα και οι Έλληνες  – δεν δικαιούνται να επικαλούνται τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του πολίτη της ΕΕ και δεν καλύπτονται απ` αυτόν, αλλά ούτε από το Δίκαιο της ΕΕ.
Μάλιστα ! Όπως το ακούσατε !

Καλά, από τους πρωτοκλασάτους του δωσιλογισμού, τα Σαμαροβενιζέλια ήταν αναμενόμενη η αφωνία. Η μούγκα.
Είδατε όμως καμιά αντίδραση και από τον κ. Τσίπρα ή τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ακούσατε μήπως να επικαλείται ο κ. Τσίπρας τη Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (της βασισμένης στη Magna Charta του Ιωάννη της Αγγλίας, του αποκαλούμενου Τρελού ή Ακτήμονα - 1112 μ. Χ.);
Μήπως ακούσατε να επικαλείται ο κ. Τσίπρας, ή ο ΣΥΡΙΖΑ, την τελευταία απόφαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των υπερχρεωμένων χωρών έναντι των δανειστών τους και του δικαιώματός τους για μονομερή διαγραφή των χρεών τους;
Εγώ δεν άκουσα τίποτε παραπάνω από τη δικαιολογημένη καταγγελία του κ. Τσίπρα εναντίον της Σαμαροβενιζελικής «κυβέρνησης», που - με εντολή των αφεντικών της – απείχε από την ψηφοφορία.

Τι απάντησε, στην ουσία, η Commission στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;
Ότι ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων των πολιτών αφορά σε λαούς που απαρτίζονται από ...ανθρώπους. Εσείς ανήκετε στο ανθρώπινο γένος;

Και το κατάπιαν. Το έκαναν γαργάρα. Χωρίς ίχνος αντίδρασης αξιοπρεπών ανθρώπων. Και ξανακάθισαν, σαν καλά παιδιά, στη θέση τους.
Άλλωστε, τι να απαντήσουν στους «εταίρους» τους;  Ότι έχουν δίκιο, αφού οι ίδιοι εξακολουθούν να συναγελάζονται στο ...«ελληνικό κοινοβούλιο» με όλους αυτούς που ψήφισαν την απεμπόληση της ασυλίας της χώρας για λόγους άσκησης εθνικής κυριαρχίας; Με αυτούς δηλαδή που παρέδωσαν, δεμένο πισθάγκωνα, το λαό μας σε ξένους κατακτητές; Που πούλησαν την εθνική ανεξαρτησία;

Πώς να τολμήσουν να βγάλουν άχνα, αφού έχουν προσδιορίσει την πολιτική τους στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των συμφερόντων της Ε.Ε; Αφού περισσότερο νοιάζονται για την προστασία των συμφερόντων , για τη ...’’σωτηρία της Ευρώπης’’ και δευτερευόντως για τη σωτηρία του ελληνικού λαού, αν λάχει και περισσέψει κανένα ...‘’κουπόνι’’ για συσσίτια φιλανθρωπίας;  Γιατί να μη σιωπήσουν όταν με την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός τους, υποβίβασε αυτόν το λαό σε λαό επαιτών, που χρήζει φιλανθρωπίας και «κουπονιών» συσσιτίων;  Όταν, κατά τον κ. Τσίπρα, τα απαράγραπτα δικαιώματα αυτού του λαού έπονται των «δικαιωμάτων» του ΕΥΡΩ, της ΕΕ και των τοκογλύφων;  
Γιατί να σεβαστούν αυτόν το λαό οι κατακτητές, όταν οι «ιθύνοντες» αυτού του τόπου έχουν προσδέσει τις τύχες αυτού του λαού με το μεγαλείο του κομματικού τους πατριωτισμού;
Γιατί να φοβηθούν, όταν έχουν λάβει με χιλιάδες τρόπους και σε άπειρους τόνους τη διαβεβαίωση ότι το χρέος αναγνωρίζεται και νομιμοποιείται, αφού είναι υπό τη σκέπη της ...«διαπραγμάτευσης». Διαπραγμάτευσης  με ποιους; Με αυτούς που δεν αναγνωρίζουν στον ελληνικό λαό ούτε την ανθρώπινη ιδιότητα.

Σιώπησαν, οι ευρωβουλευτές, και κατάπιαν αμάσητη την προσβολή, όπως θα καταπιούν αύριο και την απαίτηση των επικυρίαρχων για ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, για χάρη της επιβίωσης της σύγχρονης «Ιεράς Συμμαχίας» , της ΕΕ. Και γιατί να μην τον απαιτήσουν οι ...«εταίροι» αυτόν τον ακρωτηριασμό; Κουφοί είναι ή δεν ξέρουν να διαβάζουν; Το άκουσαν και το διάβασαν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Τους πρόσφερε στο πιάτο τη Μακεδονία, σαν χωριστή επαρχία της ...¨αποικίας», στο όνομα του ότι η Ελλάδα ...‘’μπορεί και πρέπει να συμπεριφέρεται ως υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη...’’ ...‘’μακριά από παρωχημένες εθνικιστικές ιδεοληπτικές συμπεριφορές…’’.  !!

Αυτό θα πει πατριωτικός και περήφανος λόγος. Αυτό θα πει να ...αποστομώνεις τους επιβήτορες του λαού. Να μη βγάζουν άχνα ! Να μένουν άφωνοι, που τους πρόλαβες να τους παραχωρήσεις, εσύ πρώτος, Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, πριν τις απαιτήσουν αυτοί !!!

Την πάτησες Φούχτελ !! Φάε τη σκόνη μας, τώρα !!! Σε προλάβαμε !! Το είπαμε πρώτοι, πριν το ζητήσεις! Ασκούμε εθνικά περήφανη πολιτική, ασχέτως αν ο λαός αυτός δεν υπάγεται – κατά την COMMISSION – στο ανθρώπινο γένος.
Τα πειραματόζωα δεν καλύπτονται από Χάρτες Θεμελιωδών Δικαιωμάτων των πολιτών της ΕΕ, ούτε από Χάρτες Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Είναι ινδικά χοιρίδια πειραματικού εργαστηρίου και τους αρκούν τα «κουπόνια» και τα συσσίτια των απανταχού ...φιλόζωων.


Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...